Podjetnikmet

Edinstvena doživetja v najlepših kotičkih Slovenije – Podjetnikmet

Edinstvena doživetja v najlepših kotičkih Slovenije

Deli

Sava Hotels & Resorts

Odkrijte najlepše kotičke Slovenije med oddihom v resortih največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts.

Obiščite raznolike nastanitve ob Blejskem jezeru, ob termalnih vrelcih treh term sredi ravnic, kjer je nekoč valovalo Panonsko morje, in v treh resortih na slovenski Obali.

Blagodejne vode, nepozabni razgledi in lokalna tradicija so temelj naše skrbno zasnovane ponudbe dobrega počutja – skupaj neskončno možnosti za ustvarjanje nepozabnih spominov in zgodb v najlepših kotičkih Slovenije.

Foto: Jaka Ivančič

Slovenska Istra

Odkrijte edinstvene zgodbe slovenske, lokalne istrske kulinarike in se prepustite objemu »mladega morja« v St. Bernardin resortu v Portorožu, uživajte v miru neokrnjene narave, bioenergetskega parka ter milega mediteranskega podnebja v Salinera resortu v Strunjanu, ali se odpravite na raziskovanje slovenske Istre iz družinam prijaznega San Simon resorta v Izoli, kjer vas bo, poleg bogate zgodovine in ostankov antičnega pristanišča, razveselil tudi eden največjih toboganov na slovenski Obali.

Čarobni Bled

Ljubitelji narave in svežega alpskega zraka se boste vsakič znova zaljubili v kulise enega najlepših mest na svetu – pravljičnega Bleda, njegovo pozitivno energijo in raznolike ponudbe nastanitev ob Blejskem jezeru, ki jih v tem alpskem biseru ponujajo Sava Hoteli Bled. Prepustite se čarobnim razgledom na največje lepote Bleda iz naših Hotela Park, Hotela Savica Garni, Grand Hotela Toplice in Rikli Balance Hotela, v katerem vas razvajamo s konceptom švicarskega zdravilca Arnolda Riklija, ki velja za začetnika zdraviliškega turizma na Bledu. Temu prištejte še kulinariko vredno nagrade Michelin in bazene s termalno vodo in že je pred vami pravljičen oddih na Bledu!


Termalni raji

Pustite se zapeljati neštetim čarom Prekmurja v Termah 3000Moravske Toplice z edinstveno črno termo-mineralno vodo in pristno prekmursko kulinariko. Okrepite svoje zdravje v objemu mineralne vode, bogate s CO2, v Zdravilišču Radenci, ki se lahko pohvali s 140 leti zdravilišče tradicije in 4 naravnimi zdravilnimi faktorji. V najstarejšem slovenskem mestu pa se v Termah Ptuj lahko aktivno regenerirate in sprostite v ptujski termalni vodi in pestri ponudbi wellbeing storitev.

ZVESTOBA SE V SAVA HOTELS & RESORTS IZPLAČA!

Včlanite se v naš program zvestobe Ambasador Sava Hotels & resorts in ob vsakem obisku naših letovišč in vašo potrošnjo v le teh, zbirajte kapljice. Za vsak potrošen EUR si prislužite 10 kapljic, ki jih lahko koristite v izbranih letoviščih Sava Hotels & Resorts za brezplačne nočitve in ostale ugodnosti, kot so podaljšana odjava iz sobe ipd.

Podarite nepozabna doživetja!

Že zdavnaj ne drži več, da so darilni boni neosebna darila. Ravno nasprotno, z njimi podarjate svobodo izbire, še posebej, če podarite vrednostne darilne bone, ki jih lahko obdarovanec izkoristi v vseh, torej kar sedmih letoviščih Sava Hotels & Resorts po vseh Sloveniji. Darilni bon Sava Hotels & Resorts je mogoče koristiti za oddih ali za razvajanje (npr. wellness in kulinarične storitve, golf, vstop v vodni park ipd.).

Presenetite svoje najdražje z doživetji v najlepših kotičkih Slovenije!

zadnji prispevki